![]() |
Temiz Cooper S
Alıntı:
seceresini dokeyim ortaya birde belki daha onceden bildigim bir arabadir. :) |
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
http://img.tapatalk.com/d/13/01/14/jequsegu.jpg |
Temiz Cooper S
Mersindeki arabayla konustum 42 en son diyor. Yarın biri gidip bakacakmış. Gün içinde arar 40-41 e bitirenilirim. İyi fiyat mi? Mersin e gitmek yerine muadilini bekleyip İstanbuldan mı almak lazım
|
Re: Temiz Cooper S
Fiyati daha uyguna bi km de bulmaniz zor benim tahminim , hatta aracda bir problem olma ihtimali bile var.
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Banada pek fume gibi gelmedi sanki koyu mavi rengi.
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
ayrica fume olmasinin imkani yok. cunku dark silver grey renk kodlu MINI'ler (makyajsiz kasa) tam fare rengi ama simdi ki eclipse grey renk kodlu makyajli MINI'lerde bu fume tonu farkli isik acilarinda yesil,kahverengi,siyah olarakta goze batabiliyor. |
Benim bildigim siyah rengi ,09 da maviye yakin cikardi MINI. Buda o renk gibi ama arac 08degilmi ?
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Evet aynen o renk :)
|
Temiz Cooper S
Bugün foto istiyeceğim
|
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
|
Temiz Cooper S
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
|
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Resimlerin kalitesi cok dusuk , Sanki Aero Body kit var gibi uzerinde benim aracimda bulunan. Birde benim yakaladigim , cift sirali muzik sistemi gozukuyor. @perseus size @OlcayOsanmaz Bey yardimci olsun hatta yanindayken bi Tango'dan camerada bakin derim , birde Sase numarasindan tramer kayidini sordursaniz zaten geri servis expertizinde yardimci olur kuzenim.
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayhan beyinde soyledigi gibi kesinlikle sasheden sordurun. |
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
|
Temiz Cooper S
Onur anca bunlari cekebilmis
|
Alıntı:
|
@perseus , evet arac benim aracim gibi Aero body kitli. Ve yanlis gormediysem dodiklerde govde rengi.
|
Temiz Cooper S
Sase no sorgulama da temiz. Ruhsatında 90 kw yaziyor. 184 bg eder mi? Anlayamadım.
|
Temiz Cooper S
Yanlış yazılmış herhalde
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Eger aracda dedikleri gibi boya dahi yok ise firsat bi fiyat. Otomatik vites di dimi yanlis hatirlamiyorum ?
|
Temiz Cooper S
Eet oyomatik
|
Ozaman dedigim gibi 08 mini cooper s otomatik 50.k km civarinda aero body kitli boyasiz bir otomobil icin fiyat gercekten makul.
|
fiyat güzelde ya araçda örneğin 2,3 bin tl gibi bi masraf çıkarsa vs. yapılaması gerekiyorsa bunları düşünmek lazım , bir de fotolar hiç hoş deil neden araç net gözükmüyor rengi bile belli deil daha...
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
scoop degismeli chromelar siyah kaplanip birde jcw body kit takilirsaa cok sahane olur :) |
MINI de opak siyah renk yok , ama bu renk benim gozumdede acikcasi bi siyah degil , Siyah ve Koyu lavicert karisimi gibi bisi.
Scoop konusunda bende katilyiorum. |
mini de ruhsatta geçen boya terimlerini anlamış deilim zaten bej renklerde ve füme renklerde gri yazıyor, koyu lacivert veya gece mavisinde siyah yazıyor :)
|
| 10:09. |