![]() |
Resimlerin kalitesi cok dusuk , Sanki Aero Body kit var gibi uzerinde benim aracimda bulunan. Birde benim yakaladigim , cift sirali muzik sistemi gozukuyor. @perseus size @OlcayOsanmaz Bey yardimci olsun hatta yanindayken bi Tango'dan camerada bakin derim , birde Sase numarasindan tramer kayidini sordursaniz zaten geri servis expertizinde yardimci olur kuzenim.
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayhan beyinde soyledigi gibi kesinlikle sasheden sordurun. |
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Temiz Cooper S
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
|
Temiz Cooper S
Onur anca bunlari cekebilmis
|
Alıntı:
|
Re: Temiz Cooper S
@perseus , evet arac benim aracim gibi Aero body kitli. Ve yanlis gormediysem dodiklerde govde rengi.
|
Temiz Cooper S
Sase no sorgulama da temiz. Ruhsatında 90 kw yaziyor. 184 bg eder mi? Anlayamadım.
|
Temiz Cooper S
Yanlış yazılmış herhalde
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
|
Eger aracda dedikleri gibi boya dahi yok ise firsat bi fiyat. Otomatik vites di dimi yanlis hatirlamiyorum ?
|
Temiz Cooper S
Eet oyomatik
|
Ozaman dedigim gibi 08 mini cooper s otomatik 50.k km civarinda aero body kitli boyasiz bir otomobil icin fiyat gercekten makul.
|
fiyat güzelde ya araçda örneğin 2,3 bin tl gibi bi masraf çıkarsa vs. yapılaması gerekiyorsa bunları düşünmek lazım , bir de fotolar hiç hoş deil neden araç net gözükmüyor rengi bile belli deil daha...
|
Temiz Cooper S
Alıntı:
scoop degismeli chromelar siyah kaplanip birde jcw body kit takilirsaa cok sahane olur :) |
MINI de opak siyah renk yok , ama bu renk benim gozumdede acikcasi bi siyah degil , Siyah ve Koyu lavicert karisimi gibi bisi.
Scoop konusunda bende katilyiorum. |
mini de ruhsatta geçen boya terimlerini anlamış deilim zaten bej renklerde ve füme renklerde gri yazıyor, koyu lacivert veya gece mavisinde siyah yazıyor :)
|
| 07:20. |