![]() |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MINIPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 25.02.2013
Yer: İstanbul/Turkiye
|
70 mm isko made downpipe yaklaşık 2-3 bin km kullanıldı.
Üzerinde sensör yerleri mevcut. Ürün araç üzerinde değil sökük ve satışa hazır ![]() ![]() http://oi57.tinypic.com/161m9hs.jpg fotograf temsili ve ürünün aynısıdır Fiyat 380 TL Konu b.battal tarafından (05-05-2015 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
MINIPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 04.09.2013
Yer: Istanbul
|
öm attım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
MINIPassion.net
|
hayırlı satışlar hocam ürün hakkında öm attım görüşebilirmiyiz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bana İSkender abi 400 liraya yapmıştı bu eksozu.. Fiyat düşündürücü..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Onur Üyesi
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 10.12.2013
Yer: Ankara / Türkiye
|
2.000 km 20 liralik kullanmis koymus iste ilana
Fiyat konusunda yorum yapılmasına bence gerek yok sonucta sifir fiyatı ya da daha yuksegi istenilmemis + belki de ufak bi pazarlık bile yapilmasi mümkün ayrica forum ilan kurallari geregi istenen fiyatlar yoruma kapalı diye biliyorum
|
|
|
#6 |
|
MINIPassion.net
|
Herkes kendi malina istedigi fiyati bicmekte ozgur tabi. Lakin pazari cok bilmeyen, fiyatlari bilmeyen uyelerimizide bilgilendirmek yanlis degil bence. Hayirli satislar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
Forum Bilgileri
|
Bence fiyat iyi. İhtiyacı olan kaçırmasın.
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kesinlikle katılıyorum. Ben kötü amaçla bilgi vermek istemedim. Piyasa üzerine bilgi sahibi biriyimdir. Sürekli takip ediyorum. 3 aşşağı 5 yukarı hepsini bildiğimi düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
MINIPassion.net
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 15.08.2014
Yer: YALOVA
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
Forum Bilgileri Üyelik Tarihi: 01.05.2012
Yer: Istanbul
|
Lutfen satilik ilanlarini acarken, yorum yazarken yazi dili ile konustugumuz unutmayip forum kurallari icerisinde yazalim.
Değerli Üyelerimiz; "Pazar Yeri" bölumu MiniPassion üyelerinin sahip oldukları, özellikle kullanılmış ; Vasıta , Otomobil Parçası , Modifikasyon Parçaları veya “Taşınırâ€� yada “Taşınmazâ€� urun satışı için açılmış bir bölümdür. Lütfen buradaki maksadın TİCARET olmasından çok, MiniPassion kulüp üyelerinin birbirlerine sundukları öncelik olduğunu düşünüp ilanlarınızı giriniz. İleriki zamanlarda problem yasamamak için, lütfen: - Satacağınız ürünün detaylı fotoğraflarını yükleyiniz ve durumunu açıklayınız. - Üyelerimizin almayı düşündüğü ürünler için ise: Lütfen ilan detaylarını dikkatli bir şekilde okuyunuz ve satan üyemizle bire bir temasa geçip alışveriş safhasını yüz yüze yapmaya özen gösteriniz. - 20 Mart 2013 itibari ile ilanlarınızın aktif olabilmesi için “Yönetici Onayıâ€� gerekmektedir ve mesaj sayısı 20'nin altında olan ve uyeliginin 30 gun altindaki üyelerin ilanları onaylanmayacaktır. - Uyelerimizin ayda bir adet ilan acma hakkı vardır. İkinci ilan için aynı ay içerisinde ilan açılırsa onaylanmayacaktır. - Post sayisi doldurmak icin yapilicak olan "Flood Post" sahipleri uyarilmaksizin "Sari Kart" ile kulubumuze olan erisimi bir sureligine engellenicektir. Alıntı:
Bunların dışında çıkabilecek bir sorun için MINIPassion ailesi sorumluluk kabul etmemektedir. Saygılarımızla, MiniPassion ailesi. |
|
|
|
|
| Obaspinar'in Yazısını Beğenenler: |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|