2008 Mini Cooper S Aero Body Kit #3

Asker den döneli yaklaşık dört ay oldu ve  dönünce kendime bir tane “Mini Cooper GP” alacağım diye söz vermiştim. Aramalara koyulup satan  bir iki arkadaşımla görüştüm ve pazarlık bile yaptım, fakat peder bey o arabayı alırsan sana hakkımı helal etmem deyince bütün hazırlıklar hayaller ile suya düştü.

Daha sonra gecen sene yine 8. 9. aylarda sahibi olduğum araç sahibi şans eseri beni aradı ve aracını sattığını ilgilenip ilgilenmediğimi sordu, bende aracı bildiğim için kendisiyle direk randevulaştım ve aracı gösterdikten sonra hemen satışını yaptık. Eskiden Kırmızı / Siyah olan aracımı Kırmızı / Beyaza çevirmiş, dodikleri gövde rengine boyatmış ve 18′ Konig Jantlar ve Alta Marka Inter Cooler takmıştı.

İlk iş olarak, alt ızgara sipariş verildi 70 EUR ya ve Alta Inter Cooler çıkarıldı, çıkarılan OEM intercooler ile Alta arasında muazzam bir boyut farkı olduğunu söylemem lazım.  Bu intecooler in yenisinin fiyatı 1.000 EUR gibi bir fiyat ve ben çıkarıp 2. el olarak yaklaşık 2 gün içinde 750 TL gibi bir rakama satmıştım.

Viper şeritleri yaptırmak istenirse maliyetinin de 150 TL gibi bir şey olduğunu öğrendim daha sonra tekrardan yaptırmak zorunda kaldığım için gerçi bu sefer hem dayımın R53 Cooper S’ini hem de kendiminkine yaptırdım.

R56 Mini Cooper S Aero – R53 Mini Cooper S

Son olarak da BmwPassion’ın yapmış olduğu Körfez Pisti organizasyonundan 1-2 fotoğrafla yazımı sonlandırıyorum

Saygilar